دکتر میترا تیموری، سرپرست امور بینالملل و مدارس خارج از کشور- بیش از ۵۰۰ هزار نفر دانشآموز اتباع خارجی و پناهنده در کنار دانشآموزان ایرانی به تحصیل میپردازند و جمهوری اسلامی ایران بیش از ۴ دهه است که میزبانیِ اتباع خارجی و پناهندگان را بر عهده دارد.
تدوین سند جامع آموزش دانشآموزان اتباع خارجی و پناهنده در دستورِکار مرکز امور بینالملل و مدارس خارج از کشور قرار گرفته و کارگروه تخصصی برای این کار تشکیل شده است. نخستین جلسه کارگروه تدوین سند جامع آموزش دانشآموزان اتباع خارجی و پناهنده تشکیل شد و ضرورت و اهمیت تدوین این سند و تعیین برنامههای بلندمدت وکوتاهمدت وزارت آموزش و پرورش در زمینه تحصیل دانشآموزان اتباع خارجی تبیین شد.
بااینحال، این مهم نیازمند بهرهگیری از ظرفیت صاحبنظران و کارشناسان در این زمینه است، لذا دستاندرکاران تدوین سند، خواستار اعتباربخشی به آن ازطریق افزایش تعامل با نهادهای علمی، اساتید دانشگاهی و متخصصان این حوزه هستند.
شایان ذکر است؛ سند جامع آموزش دانشآموزان اتباع خارجی و پناهنده در راستای ساماندهی و مدیریت کیفی امور تحصیلی و تربیتی بهعنوان یک ضرورت مطرح است و درواقع، خروجی مطالعات تطبیقی و ادبیات علمی تولید شده پیرامون موضوع، در مرکز امور بینالملل و مدارس خارج ازکشور خواهد بود.